Nieuws

Training ‘Liever bewegen dan moe’ start in Berg en Dal

Voor volwassenen die moeilijk in beweging komen, last hebben van negatieve gedachten en piekeren organiseert Pro Persona Connect vanaf woensdagochtend 6 september de training ‘Liever bewegen dan moe’ Onverklaarbare lichamelijke klachten kunnen ook een reden zijn om deel te nemen. 

In beweging blijven is erg belangrijk om je fit te voelen en gezond ouder te worden. Ook kan een inactief leven leiden tot somberheidsklachten. Om meer energie te krijgen, zal men in beweging moeten komen. Letterlijk en figuurlijk. De training Liever bewegen dan moe helpt mensen hun stoel uit te komen, en laat ze ervaren dat beweging kan helpen om zowel mentaal als fysiek beter in je vel te zitten. 

De training bestaat uit 7 bijeenkomsten van 2 uur op woensdag 6 + 13 + 20 + 27 september

en 5 + 22 + 15 oktober 2023 van 10.00-12.00 uur in Berg en Dal. Elke bijeenkomst begint met een voorlichting over telkens een ander gezondheidsthema Een preventiewerker van Pro Persona Connect verzorgt de voorlichtingen over onder ander stress, piekeren, en beter slapen, en een diëtist verzorgt twee bijeenkomsten over voedingsgewoonten. In het tweede gedeelte van elke bijeenkomst verzorgt een beweegdocent een sportles. 

Geïnteresseerde inwoners van de gemeente Berg en Dal kunnen zich aanmelden via tel. 026-3124483 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vooraf zal er een kennismaking zijn met de preventiewerker. Deelname is gratis.

Baseline  Connect   Bom

 

Mevrouw