Nieuws

Doet u mee? Praatgroep over levensvragen

Iedereen denkt wel eens na over de betekenis en de zin van het leven. Zeker bij het ouder worden. Wat betekent het leven voor mij? Vind ik het nog steeds de moeite waard? Of hoeft het niet meer? Wilt u het met anderen over dit soort levensvragen van gedachten wisselen? Laat het weten! De werkgroep ‘Doet u ook mee in Berg en Dal’ wil gespreksgroepen vormen. Daarin kunnen 8 a 10 inwoners samen over levensvragen van gedachten wisselen. 

Heeft u interesse? Of heeft u vragen? Dan kunt u terecht bij Herman Verblackt via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of mobiel 06-51 42 61 91. De gespreksgroepen worden begeleid door een getrainde vrijwilliger van het Centrum Ontmoeting in Levensvragen (COiL) in Nijmegen. 

Levensvragen komen vaak naar boven bij het ouder worden. Dan krijgen we vaak te maken met kwalen die de kwaliteit van het leven negatief beïnvloeden. Of als het einde van het leven nadert. Maar ook in andere moeilijke perioden van het leven, zoals bij het verlies van geliefden komen zingevingsvragen vaak naar boven. 

Iedereen heeft zijn eigen levensvragen en wil er best eens met iemand anders over praten. Daarbij komt: velen worstelen met dezelfde vragen. Zoals Anke de Coole, vrijwilliger bij het Centrum Ontmoeting in Levensvragen (COiL), het verwoordt: “iedereen heeft als wens, dat zijn of haar verhaal ertoe doet.”

Aanmelden of vragen

Wilt u deelnemen aan een gespreksgroep? Of heeft u vragen? Neem dan contact op met Herman Verblackt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of mobiel 0651426191.

De werkgroep ‘Doet u ook mee in Berg en Dal’ is een werkgroep van vrijwilligers. Zij worden ondersteund door Forte Welzijn en de gemeente. De werkgroep wil graag laten zien hoeveel mooie dingen er voor inwoners te doen zijn in de gemeente. Doet u ook mee?