Nieuws

Doet u mee in Berg en Dal: Handwerkclub ‘Hand in hand-werken’

Wilt u er wel eens even uit zijn? Andere mensen ontmoeten en samen gezellig bezig zijn? Kom dan naar de handwerkclub ‘Hand in hand-werken’. Elke 1e en 3e donderdag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur in de serre bij de protestante kerk aan de Kerkstraat in Groesbeek. De thee en koffie staat klaar!

Er zijn ongeveer 10 mensen per keer. Onder het handwerken is het gezellig praten met elkaar. Er zijn altijd gastvrouwen aanwezig. Er zijn geen kosten aan verbonden. Het zijn gezellige middagen waarbij deelnemers elkaar ontmoeten, inspireren en op een creatieve manier bezig zijn. Iedereen brengt zijn eigen handwerk mee. Deelnemers helpen elkaar, kijken bij elkaar de kunst af en zijn gewoon lekker bezig. Bent u nog niet zo goed in handwerken laat u dan inspireren. Er worden van allerlei technieken gedaan, van babysokjes breien, friemels voor mensen met dementie tot middeleeuws naaldbinden. En alles wat u meebrengt.

 

Meer informatie
U hoeft zich niet op te geven. Meer informatie kunt u krijgen bij Friedie Krajenbrink via telefoonnummer 024-397 51 16.

De werkgroep ‘Doet u ook mee in Berg en Dal’ is een werkgroep van vrijwilligers. Zij worden ondersteund door Forte Welzijn en de gemeente. De werkgroep wil graag laten zien hoeveel mooie dingen er voor inwoners te doen zijn in de gemeente. Doet u ook mee?